top of page

Vi realiserer ditt selskap sine digitale ideer

Sammen med dere arbeider vi målrettet for at nettsidene, app’en eller annen applikasjon skal skape verdier for dere og kundene. 

 

Metoden som benyttes går blant annet igjennom forretningskrav, hva som kreves av funksjoner og hva som finnes av open source (gratisprogramvare) som kan benyttes for å komme raskt fram til en ferdig applikasjon eller nettside.

Hvis dere velger å gå videre fra en første fase kan vi hjelpe til med å få dette utviklet og levert i tråd med spesifikasjoner.

PROSJEKT TIL SUKSESS

Et prosjekt som skal leveres på tid og budsjett må styres med en bestemt hånd slik at framdriften blir som avtalt. Prosjektstyring, sammen med utvidet kravspesifikasjon, dyktige arkitekter, designere, databasekompetanse og utviklere, er derfor avgjørende for å lykkes med prosjektet.

Med lang erfaring innenfor prosjektledelse tar vi gjerne jobben må å styre prosjektet fram mot suksess.

En annen viktig faktor er kunnskap om algoritmer for å optimalisere applikasjonen for det formålet som den har. Recommendation, avanserte kalkulasjoner, sosiale medier, smarte algoritmer for økt ytelse, med mere er faktorer som inngår i kravspesifikasjonen.

HØY KVALITET - LAV PRIS

Incap kombinerer norsk ekspertise på krav og brukeropplevelser med topp utviklingsressurser. Vi har lave kostnader samtidig som kvaliteten er på et meget høyt nivå. Vi sørger for at kundens krav blir utviklet, fulgt opp og levert testet tilbake til kunden med smidig utvikling.

Applikasjonsutvikling med brukeren i sentrum

HELHETLIG KVALITET

Scrum
Lean UX
Service Delivery PAckage
Spesielle priser for start-ups
kvalitet i alle ledd
vi skaper verdi for kunden
News

KONTAKT OSS

Incap as har lokaler på Campus til Universitetet i Stavanger i bygningen Ipark. Ipark er et innovativt kunnskapsmiljø hvor nyskaping og endring er satt i forkus.

For HENVENDELSER,
RING ELLER SEND EPOST:

+47 91327928  |   post@incap.no

addresse

Incap as

c/o Ipark, Professor Olav Hanssensvei 7A

Postboks 8034, 4068 Stavanger

post@incap.no

Alternativt

Fyll ut kontaktskjema og send til oss

Contact
bottom of page